Heeft u een openstaande vordering die bij Snijder op u in behandeling is en wilt u uw zaak inzien en oplossen? Log dan hier in.

Wat staat er in Snijder Online?

In Snijder Online kunt u uw dossier(s) inzien en online uw zaken regelen. Als u inlogt weet u precies weet wat de huidige stand van zaken is en bijvoorbeeld wat de kosten in een zaak zijn en welke betalingen er gedaan zijn. U kunt er betalen en wijzigingen in uw gegevens doorgeven, bijvoorbeeld uw e-mailadres of telefoonnummer. Ook kunt u doorgeven als u denkt dat er iets niet klopt of als u bijvoorbeeld een bewindvoerder heeft. Uw account is gekoppeld aan al uw lopende zaken bij Snijder. Binnen Snijder Online bevindt u zich in een beveiligde omgeving.

Waar kan ik Snijder Online voor gebruiken?

U kunt in Snijder Online onder andere:

Inloggen

Inloggen kan met uw e-mail adres en wachtwoord. Als u deze niet heeft ontvangen, kunt u zich registreren in Snijder Online. Hiervoor heeft u uw dossiernummer nodig. Uw dossiernummer staat op alle brieven die u van Snijder ontvangt. Indien u hier niet mee bekend bent kunt u ons hiervoor tijdens kantooruren bellen op het telefoonnummer (0251) 21 12 22. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op het telefoonnummer (0251) 21 12 22. Na kantooruren zijn wij via ons automatisch keuzemenu telefonisch bereikbaar. Hiervoor heeft u ook uw dossiernummer nodig, dus houdt deze bij de hand als u na kantooruren belt.